Sjuk=Akut!

Idag har man varit och besökt akuten i enköping. Var tvungen att ringa dom i morse, eftersom att jag inte mådde bra alls igår, fick någon slags panik så jag kunde inte andas och skit! Hur läskigt som helst. Och alla smärtor jag hade blev bara värre! Och nu har det ändå gått en vecka, så då tyckte jag att det var dags att ringa en läkare. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen och dom sa att jag skulle åka till akuten, när jag väl kom dit tog dom blodprov och halsprov osv, kände överallt på kroppen och kollade vart jag hade ont. Läkarna trodde att det var bihåleinflamation, men som tur var så var det inte det, så då var det bara en svår influensa sa dom. Men jag fick en massa medicin som jag ska äta nu i två veckor, så hoppas att det hjälper :)

Men det var väldigt skönt att komma ut och känna frisk luft har ju inte varit ute sen i måndags, man blir ganska rastlös då! Usch..

Nu ska jag kolla lite OS sen blir det duschen för andra gången idag, så skönt att duscha, man känner sig iaf piggare för stunden :)

Hoppas att ni har haft en roligare helg än vad jag har haft! Hoppas på en förbättring nästa helg! :)

Puss och kram ses på stan!



Party sugen? Yes!

Sitter hemma och gör absolut ingenting, eller rättare sagt jag har inte ork att göra någonting! Mår skit, undrar om jag har åkt på någon slags influensa, har snart varit lika dålig i en vecka. Konstigt att man blir trött på att gå hemma, jag tror aldrig att jag har sagt att det första jag vill göra när jag blir frisk är att jobba! :) haha Ibland funderar man ju...Men man saknar jobbet när man är borta för länge. Hoppas att jag kan jobba igen på onsdag, för jag jobbar dubbelpass på torsdag :)

Idag har jag knappt lämnat min sköna säng, har kollat på one tree hill hela dagen, så bra! Nu är det melodifestivalen som inte tilltalar mig väldigt mycket faktiskt! :S Synd men så är det!

Och så är jag så partysugen, man bara tanken på att börja fixa mig får mig att må illa! haha Men nästa helg blir det förmodligen utgång! :D Ja tack! Måste passa på när man är ung, men tror det kommer bli ganska svårt att slå förra helgens festande i Örebro ;) Men man får göra det bästa av situationen :)

Jag som vill ladda upp min underbara sång men jag hittar inte mobilsladden! Blir lite smått irriterad! :) haha

Nej nu ska jag kolla One tree hill igen och vänta på att pappsen ska komma hem :)

Nu kommer lite bilder från förra helgen :)

Pusss!

 

SJUK!

Jahapp så var man sjuk, och inte lite heller! Orkar knappt ställa mig upp, usch är så trött på allt! Snön och kylan och att man blir så begränsad när det är skit väder! Och som pricken över i:et att man blir sjuk mitt i allt också när man ska jobba, men det är bara att sjukanmäla sig och ligga hemma :) Lucky me!

Men det positiva är att imorgon kommer lönen, och om jag är frisk så ska jag och pappa åka och köpa en laptop till mig :) Känner att jag vill ha en egen dator nu, en som man kan ligga i sängen med, blir lite svårt om man har en stationär dator :) haha

Läste på aftonbladet att nu kommer det bli plusgrader! Hallelulja! :) Plus att jag snart åker bort från Sverige, till ett mycket varmare land. :)

Måste ta och boka in en kryssning snart också, känner att det var ett tag sen. haha en liten favorit i repris ;)

Jag som hade planerat att träna tisdag, onsdag och fredag, men det blir ju inte av. Jag vill verkligen komma i form och träna träna träna! :)

Ja så vad ska man göra idag? Jo det vet jag :) Ligga i soffan och kolla på 20 tusen filmer :) Har kollat på bröllopsfotografen och drömkåken nu, så snart ska jag se på avatar :) Trevligt.

Hoppas att ni får en bättre onsdag än jag :)

Puss!
 

23 dagar kvar! :D

Om 23 dagar åker jag till Barcelona! Ska bli helt underbart, komma bort från det här skit vädret, kommer ju bara mer och mer snö och det blir bara kallare och kallare, det borde ju vara tvärtom, men icke sa nicke! Igår var det 13 garder varmt och sol där så det passar perfekt, bara det är plus grader så blir jag glad :)

Var så trött igår när jag kom hem, kunde knappt hålla upp ögonen, somnade i soffan till Walander. Fick en liten sovmorgon iaf, tog bussen till jobbet med syster, kollade lite i affärer innan jag började hittade en jätte fin tröja :)

Nu har jag lunch på jobbet, sen är det bara att gå ut igen och arbeta! sååå kul!

Imorgon och på onsdag är jag ledig så imorgon blir det enköping :)

Ha en bra dag!

Puss!

Vilken kväll!

Ja herregud, vilken kväll! Den var riktigt lyckad, länge sen jag hade så kul! :) Kvällen började som sagt hemma hos jenny, sen gick vi ut på ett ställe som heter Strumpis, riktigt bra uteställe, och massa heta killar! ;) haha Blev rätt mycket dans och så, sen klockan 2 när det stängde träffade vi några killar, så vi drog till scandic hotell och hade lite "efterfest" där. Trevligt trevligt. Somnade väl vid 6 tror jag och upp och käka frukost vid halv tio. Sen sa vi hejdå till ena killen och den andra följde med oss en bit på vägen. Jenny tappade vi bort under kvällen, haha nejdå, hon gick till några kompisar :) Så jag och Linda gick hem från hotellet med gårdagens festsmink och vara högklackade skor i 11 minusgrader. Kan tala om för er att folk glodde ganska rejält ;) men men, tur att man inte bor i Örebro.

Kom hem till jenny, pratade lite sen blev det donken :) Gick till tåget vid 4, men gissa vad? Tåget var försenat 2 timmar och 45 minuter! Så vi hoppade på ett tidigare tåg, där fanns det absolut inge sittplatser så vi stod en bit sen fick vi äntligen sitta men jag satt i Lindas knä.

Nu har man äntligen kommit hem, och nu blir det till att duscha sen bara slappa! :)

Imorgon blir det jobb 14:00-22:15 skönt med lite sovmorgon :)

Nej nu ska jag äta lite, hoppas att ni också har haft en bra helg!

Puss och kram




Ps. mer bilder kommer :)

Redo för det som väntas!

Då var man äntligen klar för start ;) så här blev resultatet! Nyklippt och allt! :)

Tågresa=sång! :D

Idag blev det ju Örebro :) sitter hemma hos jenny och dricker lite, fixar oss och lyssnar på musik! Eftersom att vi har världens oväder så blev det lite förseningar med tågen, och det kan ju göra vissa personer lite griniga osv. Men då tänkte jag att ni ska vi liva upp stämningen lite, så jag satte på MP3:N och började helt enkelt att ta några toner, då kom konduktören förbi och sa att jag sjöng riktigt bra, (tror nog att hon ljög) så hon frågade mig om jag ville sjunga för alla. Självklart sa jag. Så jag begav mig längst bak i tåget för att sjunga för alla passagerare i högtalaren, det var så kul. Presenterade mig och sa att stämningen på tåget behövdes livas upp, sen började jag sjunga. Och det var riktigt uppskattat kan jag tala om!:D det är så kul när man kan göra andra människors dagar roliga! :) haha
Tur att man inte är en blyg och tråkig person! :)

Klev av tåget och där sprang jag på pappa, han ska in till sthlm och kolla på Raimstain! BLÄÄÄ!

Sen träffade vi jenny på stan och begav oss hem till pappa och jennys mamma, åt middag och drack vin :)

Nu blir det till att fixa oss och sen ikväll blir det utgång!:D

Ha en trevlig lördag everybody!

PS. videon på min sång kommer snart upp på bloggen :)

Puss



Jobb, namnsdag och party!

Så var det fredag igen, har varit rätt dålig på att uppdatera bloggen eftersom att jag jobbat från morgon till kväll hela veckan. Idag hade jag äntligen en kort dag men då fick man jobba över. Men men sånt som händer, finns inget annat man kan göra.

I onsdags hade jag namnsdag, tack alla som grattade mig! Så söta :)

Är ledig hela helgen, underbart värre! Så imorgon blir det utgång i Örebro med linda. Där träffar vi jenny, går lite på stan sen blir det till att pimpla vin :) Skönt att komma bort och pröva på nya uteställen ;)
Måste hämta ut biljetterna på jobbet imorgon också, sen blir det en sväng till bolaget!

Nu kollar jag på let´s dance, ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi kolla på sommaren med Göran :)

Ha en trevlig fredag och en fortsatt trevlig helg :)

Puss!


Onsdag

Jobb idag igen då, fick en gåva idag av en kund på jobbet eftersom att jag hittade kundens mobil och lämnade tillbaka den. Så jag fick lite lancome produkter krämer, parfymer osv :) Riktig snäll kund!

Träffade också ex:ets mormor idag på jobbet, stod och pratade en stund, hon är så söt! Skönt att man fortfarande håller kontakten :D

Idag blir det träning klockan 8, blir faktiskt boxning idag med syster, slutar sju så får sitta på jobbet tills träningen börjar. Tränade igår också, då blev det step intervall, och jag har sån träningsvärk i mina armar! Så vi får se hur det blir ikväll när jag ska boxas!

Skönt med 2 OS-guld till Sverige! Då kan man känna sig stolt, och fler medaljer ska det bli! :D Heja heja!

Imorgon blir det jobb igen 14-22:15 så då är hela min dag förstörd! Bara så att ni vet, om ni letar efter mig så finns jag på ICA :) mitt andra hem....

Nej nu måste jag springa in och jobba igen, så att jag kan få sluta snabbare!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss

Och så var det lördag :)

Är helt slut efter denna arbetsdag, började kvart i åtta i morse och när man somnar kvart över två och ska upp halv sju är det inte så kul. Inte när man har en person som ligger bredvid och snarkar som ja jag vet inte vad! Haha, så jag var väldigt trött de första timmarna på jobbet, men sen släppte det :) Slutade 3 sen åkte mamma, jag och syster till gammelmormor och gammelmorfar och hälsade på. Usch vad jobbigt det var att se henne så liten och nere...Men men det blir ju så när man blir gammal. Men det var ändå skönt att man har hälsat på henne så att man slipper må dåligt sen när hon går bort.

Nu är jag hemma själv, pappa är inne i stan med några kompisar och syster ska på fest. Och jag är hemma eftersom att jag ska jobba dubbelpass imorgon, på självaste alla hjärtans dag. Kanske får någon ros av någon kund vem vet ;) haha Får iallafall sovmorgon, börjar inte förns ett.

Så jag ska väl sätta mig framför tv:n och glo :) blir väl någon film.

Jag vill trääääna! Ska göra det på måndag då går det ett rolig pass :) Sen blir det träning tisdag, onsdag och fredag :)

Nej alla glada, nu ska jag bege mig mot tv:n :)

Ha det så bra!

Puss!




Hej Grattis Alexandra ;)

Haha jag tror jag skrattar ihjäl mig! Fick ett samtal nu från en gammal flirt. Svarade som vanligt och killen säger Hej grattis på födelsedagen Alexandra! Hahahah det var bara två månader försent! Men det var ganska bra tajmat, eftersom att jag har namnsdag på Onsdag, så han grattade mig för det istället. Jag tror att det var dagens alltså!

Massagen igår var inte heller någon höjdare, det gjorde så jävla ont så jag höll på att dö. Och när han var klar så blev jag illamående och fick världens migrän. Och den har suttit i konstant sen igårkväll! Usch. Så idag har jag bara legat i soffan under täcket och vilat, jag som skulle ha tränat idag, men icke sa nicke!

Vaknade av att min chef ringde och frågade om jag kunde jobba dubbelpass på söndag, självklart sa jag! Börjar klockan 1 till 5 sen börjar jag 6 igen och jobbar till 22:15. Hej pengar! Har ju dubbel OB på helger så det är bara att tacka och ta emot! :)

Och imorgon börjar jag kvart i åtta och slutar tre. Sen ska jag till min gammelmormor och gammelmorfar och hälsa på, gammelmormor mår inte alls bra så det gäller att hälsa på henne nu innan det är försent!

Har nyss käkat middag med syster min, det blev lövbiff och pommes, mums! Pappa är på något tio årsjubileum med jobbet. Så ikväll gör linda mig lite sällskap. :)

Nej nu ska jag hitta på något roligt :)

Ha en super bra fredags kväll!

Puss


MASSAGE!

Jag längtar så mycket tills ikväll då jag ska få massage! Pappas kompis känner en massör, så jag har bokat in en tid för min lilla rygg. Kan behövas, har 1000 knotor i ryggen som måste masseras bort! :)

Imorgon är jag ledig så då blir det träningen och plugg! :)

Nu måste jag springa ut och jobba igen, bara 4 timmar kvar nu :)

Puss och kram ses på stan!

Nya möjligheter!

Hemma från träningen, var riktigt kul idag faktiskt, blev riktigt svettig. Kämpade igenom hela passet. Fick träna själv eftersom att ingen ville träna med mig, men man kan inte vara beroende av andra när det gäller ens träningsliv! :)

Imorgon jobbar jag igen efter två dagars ledighet, imorgon är det mardrömspasset nummer 2....07:55-17:00. Efter jobbet ska jag på massage, kan det bli bättre när man har stått upp en hel dag att bara få slappna av och få en skön massage!

På fredag är jag ledig igen så då blir det träning klockan 4 :) sen på kvällen får jag se vad som väntar, kanske leka med någon rolig person :) haha

Som jag skrev tidigare i bloggen så har jag nog kommit på vad jag vill göra, jag vill skaffa mig mer erfarenhet och söka efter nya möjligheter. Prova på nya saker helt enkelt i min vardag, man kan inte alltid göra samma saker. Måste ha en liten förändring i livet :)

Nu kollar jag på GE-galan, med pappa och syster. Ska hoppa in i duschen om ett litet tag.

Ha en bra kväll! :)

Puss

Klippning och träning :)

Idag har jag varit och klippt mig hos Jimmy :) Skulle egntligen klippa hel lugg, men jmmy klippte mittbene lugg, och uppklippt, super fint blev det! :D Lika långt som innan är det iaf! Jag hatar att klippa mig, usch det är det värsta som finns när man inte vet hur slutresultatet blir, men som tur är så blir det oftast väldigt bra!

Har också pluggat till körkortet idag, gick som på räls :)
Nu ska jag äta mat och sen klockan sju blir det träning :) Ska bli riktigt skönt att träna idag faktiskt :) Blir step. Sen ikväll klockan nio blir det Vinterspelen i Åre! hahahah så kul, pappa och jag dog av skratt i soffan igår, det var så bra!

Jag känner att något i mitt liv behöver förändras, och jag har kommit på vad det är! :D Perfekt!

Nej nu ska jag hjälpa pappa med maten. Ha en bra kväll :)

Puss

9 FEBRUARI!

Och så var det tisdag, har varit ledig idag så jag har pluggat till körkortet, det går riktigt bra nu! Är taggad till max! Måste ha körkortet nu så att man kan flytta långt härifrån till typ...ENKÖPING ;) haha

Helgen var riktigt rolig, träffade massa roliga nya människor! :) Trevligt på joar också faktiskt, även fast vissa inte tror det ;)

Igår jobbade jag mardrömspasset i spelet, men tiden bara flög iväg. Efter jobbet åkte jag till pappa och åt tacos :)
Har inga planer för veckan, bara en massa jobb, jobbar hela helgen, GRATTIS alexandra! Tack!

Blidde inge träning idag har haft sprängande huvudvärk :S pappa sa något som jag inte var sådär jätte förtjust i...att jag kanske behöver glasögon, ,men det tror jag nog inte. Får väl kolla synen, och om det skulle vara fel på mina ögon så blir det linser kan jag lova er :)

Men imorgon blir det till att träna, step blir det då :) Får inte ta massa uppehåll utan jag måste hålla igång hela tiden.

Nej nu ska jag duscha sen dega framför tv:n! :)

Puss



Snöbollskastning och fest!

Igår så hade jag och linda lite tråkigt, så vi bestämde oss för att gå ut halv ett på natten för att kasta lite snöboll! Det började med att vi filmade lite, sen blev det ett litet uppdrag, vi kastade snöboll på Lindas grannar. Det blev en sån bra och rolig film som snart ska läggas upp här på bloggen så att ni kan roa er lite :D

Idag så var jag och mamma och linda ute på isen en snabbis. Var lite rädd där, men vet ju att isen är rätt tjock vid denna årstid!

Efter det skjutsade mamma oss till pappa, där började vi att fixa oss inför kvällen. :)

Nu sittervi hemma hos mia i enköping och dricker lite vin :) Vid nio tiden ska vi bege oss till Finska föreninge där festen hålls :) Efter det blir det Joar :D Hoppas på en lyckad kväll :)

Puss

Fredag!

Äntligen är det fredag, bästa dagen på hela veckan! Det som händer idag är att jag ska jobba halv fyra till halv åtta. Sen efter jobbet ska jag sola med linda, sen bär det av till hennes lilla hem. Vi får se vad vi hittar på men det brukar alltid bli något roligt :)

Har varit hos polisen och fixat passet idag också, jag blev sååå snygg på mitt passkort! NOT fyfan vad jag såg ut, man ska se helt allvarlig ut och titta rakt fram. Usch! Hoppas att det inte är snygga passkontrollanter när jag ska ut och resa ;) Haha

Just nu sitter jag på jobbet, en hel timme innan jag börjar, känns ganska deprimerande, jag spenderar mer tid här på jobbet än hemma känns det som :P Men men det ger ju en massa pengar!

Nu ska jag springa ut och träffa linda och kanske springer på Molle :) Får hoppas på det.

Ha en toppen fredag :)

Puss och kram!

Kändis!

Ojojoj mitt liv som kändis har startat! Jag trodde att det skulle vara en vanlig dag på jobbet, men icke sa nicke. Jag stod som vanligt i spelet och expedierade en kund, när det kom in tre personer med en kamera. Dom ville fotta mig när jag skulle vara en "otrevlig" personal! Jag skulle stå och prata i telefonen och total ignorera kunden. Jag som hatar att vara med på kort men men det gick nog bra! HAHAHA

Jag är helt slut idag, även fast att jag hade en liten sovmorgon. Ögonen orkar knappt hålla sig öppna. Men imorgon får jag sova ut. Imorgon är jag ledig ända tills halv fyra, så innan jobbet ska jag passa på att sola och gå till polisen för att fixa mitt pass, vi åker snart! :D Ska bli så skönt att komma bort från äckel snön!

Nu har jag precis ätit lunch så ska snart in igen och jobba av dom sista timmarna. :)

SNART ÄR DET LÖRDAG! :D

Puss!


Mys i vinterkylan!

Hyffsad skön dag idag, började jobba halv nio och slutade vid fyra, handlade mat till mammsen och gick sedan och solade med syster, har fått en del färg nu ska sola två gånger till innan lördag så att jag blir bruuuun :D

Skulle tränat idag men jag orkade helt enkelt inte, så jag och rebecca gick i rask takt hemmåt istället :) så lite träning har man ju fått. :)

Imorgon jobbar jag från 10-19:00 i spelet, lovely! Får lite sovmorgon iaf :)

Jag mamma och syster kollade på en film idag som jag hyrde, den hette Van Walder, freschman year! riktigt rolig, som american pie ungefär! ;) Så den rekommenderar jag starkt, för er som gillar lite snusk!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen kolla tv som vanligt innan man ska sova! :D´

Natti natti mina vänner!

Puss!

 

3 februari-inte en helt vanlig dag!

Idag är det så att min älsklings lisa fyller KVINNA! :) hon fyller hela 20 år, och då får man gå på systemet för er som inte visste de :) Jag jobbar som sagt idag så något födelsedagsfikande i enköping blidde det inte för mig. Men jag får ta igen det på lördag, inte fikandet men men ;) haha

För er som är intresserade så har Rainert från berlin inte hört av sig något mer, men han gör nog det så småningom :) Jag känner att det kan bli något där!

Nej nu ska jag ut och jobba tills fyra, sen sola och sen träna! :D

Ha en trevlig dag i snöstormen! :)

Puss

Fin dag Idag :)

Nu är äntligen solen tillbaka, så nu är det inte allt för dystert ute. Synd bara att jag inte kan gå ut eftersom att man inte är helt frisk. Har pluggat till körkortet fram tills nu, kan alla jävla vägmärken, påfartsmärken, varningsmärken och allt nu utan och innan! Så nu är den delen helt avslutad!

Ska plugga lite på bormssträckan och så nu, försöka lista ut hur man räknar ut den ;) Det kommer nog gå bra.

Juste mitt upp i allt så ringer det på min mobil med dolt nummer. Jag svarar....och gissa vem det var?
Rainert från Berlin ;) Han påstod att vi hade träffats i Berlin och att jag var väldigt gullig av det han kom ihåg. Och det roliga är att jag aldrig har varit i Berlin så..haha  Han hade typ fransk bryting också så började tveka rätt rejält där. Men men, kanske får igen vem vet ;) haha

Så om det är någon som ringer så är det säkert Rainert från Tyskland! :)

Ikväll ska jag sola, måste bli brun tills lördag för då blir det 20 års-party+utgång i Enköping :D

Ha en trevlig dag!

Puss

Nyinskaffat!

Här är lite bilder på det jag har köpt :) Älskar mina skor!

6 månader kvar!

Sådärja! Nu var kosresan bokad och klar, så avresan från Sverige sker den 4 augusti och hemfärden sker den 11 augusti. Tyvärr så blidde det inte två veckor nu eftersom att alla rum var redan bokade. Så vi får nöja oss med en vecka. Blir som förra gången antagligen, party, sol och bad! Men hur bra är inte det då? Bara njuta av allt det goda! :D

Vi får väl hitta på något här hemma i sverige också, kanske åka till gotland på stockholmsveckan eller göteborg! Det finns mycket att välja på!

Känner mig lite bättre idag faktiskt, men det blir tyvärr ingen träning för min del :( Jag som kom igång så bra och nu är jag sjuk, det är väl min vanliga tur ;)

Ska plugga massa till körkortet idag så att jag får det någon gång nu! Blir så arg på mig själv, skjuter upp det hela tiden. Usch!

Åker till mamma idag, ska blir mysigt. Man saknar lätt henne, haha. Ni som känner henne vet vad jag pratar om ;)

Nu ska jag kolla på OC! :)

Puss på er!

RSS 2.0