Ge mig en ipren och bandage!

Hej och förlåt mina vänner för att jag inte har uppdaterat, har inte haft någon dator tillgänglig och har helt enkelt haft tid :)

Har ändå inte varit någon händelserik vecka eftersom att jag har legat sjuk! är äntligen frisk nu :D

Igår var jag på gammelmormors begravning, usch inte kul! men det var väldigt fint i kyrkan och det kändes bra att ta farväl en sista gång!

Efter det åkte jag hem till molle i enköping, där började drickandet och sen kom det några män från västerås som vi förade med :) efter ett tag kom lisa också, sen tog vi taxa ner till joar och där började festen, var väldigt kul igår! :D Ramlade in i scenen och har nu åstadkommit en bula
i huvudet! Grattis alexandra :)


Nu ligger vi döda hemma hos mia och dör typ, men ska snart börja tagga om för det blir förmodligen rilles ikväll, ska inte dricka så mycket ikväll :)


Nej en p-nap på dethär! :)


Puss!

Kan någon göra så att jag blir frisk tack?

Jag rent ut sagt spyr på att vara sjuk, det blir ju aldrig bättre. Känner mig pigg lite då och då men det är bara för att jag knarkar alvedon! :/ Har nyss kollat på fucking åmål och den filmen är så sjukt bra!:) Har även klämt i mig en ben and jerry heeelt själv! Smala ligan är här gott folk :) Så nu blir det väl till att ligga och dö denna fina lördag!


Juste skulle ringa mitt ex och gratta han på födelsedagen men han måste haft VÄLDIGT mycket att göra för han svarade inte! :) Jobbigt va?

Nej nu ska jag dö :)

Hejdåååå!



Sjuk!

Nämen gissa vem som är sjuk? Chockerande va? :D eller inte...blir så sjukt less på detta. Har varit frisk nu ett bra tag och nu självklart när jag ska jobba så blir man sjuk. Mådde bra igår kväll var bara lite förkyld, men imorse när klockan ringde så mådde jag piss alltså, jag kom inte ens upp ur sängen. Hade ont precis överallt, hals, öron, huvud, ben ja hela kroppen trodde för ett tag att jag skulle dö! Började böla som en liten 11 årig tjej, och så fick jag dåligt samvete för jobbet också eftersom att jag började klockan 8, men det löste sig :) Ska vara hemma imorgon också och försöka vila upp mig till helgens jobb :)

Är inte det minsta hungrig heller, jag har käkat en macka lite youghurt och drukit kaffe och jag är inte alls hungrig. Men min bästa pappa kom hem med glass för min hals, stort plus till pappsen! :)

Pluggade en massa körkort igår och först gick det skitdåligt men sen började jag lära mig mer och mer, very good!

Nej nu ska jag äta glass och kolla på the biggest loser! haha bra kombination :D smaaaal man känner sig! Men när jag blir frisk så börjar hårdträningen :D

Puss på er!


Solat hela dagen lång! :)

Fin fint väder här i lilla bålsta! :) Har legat och solat hela dagen och färg har man fått så det känns mycket bra! :) Ikväll ska jag spela tennis med syster min, lite skönt med varierande träning! Har också varit ute och gått idag så då blir det dubbelt upp! Duktiga jag :) haha Men innan tennisen ska jag eller rättare sagt MÅSTE jag plugga till mitt äckliga körkort! Har så lite kvar men ändå känns det som att jag precis har börjat! Usch det är frustrerande! men men.

Imorgon väntas det jobb 07:55-17:00 efter det bär det av in till sthlm på fridas studentskiva :) Så det blir bara till att hem och fixa sig och sen ta pendeln in, funderar på att vara nykter! :) Får se om dom tankarna vänds! Haha

Nej nu kan jag inte skirva mer, nu måste jag pluggiplugga! :) wish med luck!

Juste, här kommer lite bilder fån vår kosreunion :)

Puss!









Underbara väder!

Vilket väder det är ute alltså helt sjukt varmt! :) Igår var vi i södertälje och träffade våra underbara koskillar, hade mycket trevligt, lite dricka lite ölspel och lite dans! Vaknade upp imorse vid halv tio i hyffsat bra tillstånd! :) Fixade oss lite och gick sedan ner på stan och köpte med oss mat och gick och satte oss vid vattnet, satt där i det underbara vädret och solade och bara njöt! :)
Tog sedan tåget hem, då kände man sig ganska sliten men nu är man på topp igen, ska snart börja fylla vinglasen till max och sen blir det utgång på rilles :) Mycket nice!

Imorgon skulle jag egentligen vara ledig, men min kära kollega skulle på en dejt så självklart ställer man upp! :) Men börjar inte förns sex så det är lugna puckar! :)

Har nyss duschat och ska snart bege oss till mig där förfesten hålls!

Nej nu måste jag skynda mig! Ha en underbar kväll tillsammans :)

Puss och kram

BIRK

Ja och idag jobbade man från halv elva till halv sex :) Cyklade hem och käkade lasagne med mamma och tord och hans barn som är på besök nu när det är lång helg :) Slängde i mig maten för att träffa malin och linn :) hade väldigt kul! haha

Gick in på ica och köpte lite frukost och sen begav vi oss hem, så nu sitter jag och molle vid datorn och myser :) Ska upp vid halv nio imorgon eftersom att jag ska jobba 10-16, men mycket bra betalt, det är ju röd dag imorgon så det är 100 % OB :D

På fredag ska vi till södertälje och ha kosreunoin hos linus :D Ska bli jätte kul att träffa alla igen!

Nej nu ska jag duscha sen sova så jag orkar upp imorgon!

Natti natti!

Puss

Lördag!

Upp tidigt som attans i morse, och det blev inte bättre av att jag gick och la mig vid 1! Men men kom upp iaf och min snälla pappa körde mig, eller rättare sagt så körde jag :) Var en mycket trevlig dag på jobbet faktiskt. Slutade vid tre, mötte upp pappa och syster och handlade lite. Nu har jag bara legat i soffan är så otroligt trött, ska snart till molle, där blir det massa mys hela kvällen! :)

Imogon blir det jobb igen fast börjar inte förns klockan sex så jag ska väl ut och gå och plugga lite körkort :)

Nej nu ska jag fixa till mig lite innan molle kommer och hämtar mig, då går bilen till ica :)

Puss sålänge! :)

Tacokväll!

Så var det fredag igen som vanligt känns det som. Idag fick jag äntligen sova ut, vaknade vid halv tolv ringde Molle och vi bestämde oss för att leka, så det var bara att klä på sig och börja pallra sig till henne :) Tog med jobbkläderna eftersom att jag började halv 4 så det kändes lika bra att ta med allt och göra sig iordning där! Lagade lite mat gjorde vi och bara var, mycket skönt! Gick sedan till jobbet och jobbade mina 4 underbara timmar, var en riktig rolig dag idag faktiskt :) Alltid kul när man jobbar med Jörgen :) Han är så sööööt och mycket mycket rolig!

När klockan närmade sig halv åtta var det bara till att byta om och sen handla lite för min saknade tacokväll, som jag tyvärr spenderade alldeles själv! Men men det gick bra ändå, slände mig i soffan och kollade på talang!

Imorgon öppnar jag på jobbet och sen slutar jag klockan 3. På kvällen ska jag förmodligen till molle och kolla på film och mysa! :)

Nej nu ska jag duscha sen soooova! :D

Natti natti!


En mycket händelserik dag :)

Blev väckt idag utav att molle skickade sms vid tio, kände att jag villa sova längre men jag skippade det och gick upp istället, gjorde mig i ordning sen kom molle och hämtade mig och bilen gick idag till Enköping :) Där träffade vi molles syster och världens finsate Elsa, sötare bebis får man leta efter! Gick och beställde en sallad som vi tog med oss hem, efter det gick vi ner på torget och fikade lite :) Sen tvättade vi bilen och började bege oss hemåt, ingen av oss ville hem så vi bestämmde oss för att åka in till kista och kolla runt lite :) Köpte en jätte söt klänning, sen käkade vi middag där också :) Myspys!

Var hemma vid 8 ungefär, då var det bara att sätta på sig träningskläderna och bege sig ut för lite p-walk :D Jag är såå duktig!

Imorgon blir det jobb 07:55.17:00 sen efter det träning och sen ska jag kolla på mammas nya hus ute i örsundsbro! Sen vet jag inte vad som händer faktiskt!

Nej nu måste jag hoppa i sängen upp tidigt imorgon! :)

Puss och kram

Jobb, träning och nytt boende!

Upp tidigt imorse med, började vid kvart i åtta så klockan ringde fem i sju! Var grymt trött när klockan ringde men men, var bara till att kliva upp! Men det var rätt lugnt på jobbet, slutade vid ett åkte hem till mamma och pluggade lite körkort. Åkte sedan och kollade på min nya lägenhet med mamma :) Den är så fin och jätte mysig! Tror att jag kommer stortrivas där! Så den 1 juli eller tidigare så kan jag flytta in :)

Var hemma vid halv sju, käkade lite mat sen satte jag på mig träningskläderna och fixade musik sen var det bara att bege sig ut för att powerwalka! Så skönt var det, efter halv vägen så började jag springa, och jag sprang hela vägen hem utan att stanna, var väl typ 5 år sen jag sprang sist, haha men det sitter tydligen i! Så jag var ute i sammanslagt 1 timme :) Så nu gäller det att jag håller i dethär så att man inte behöver skämmas i sommar! haha

Imorgon är jag ledig, då kanske jag ska till enköping med Malin och träffa mia och elsa! :D Men får se om molle mår bra imorgon, för hon kände sig lite krasslig imorse! Men vi håller både tår och tummar för henne.

Nej nu ska jag kolla på desperate housewifes sen blir det duschen och sen efter det blir det läggdags!

Natti natti mina vänner! :)

Puss

Rolig dag!

Och så var det måndag igen, började klockan sex imorse och gissa vad? jag försov mig, men hann som tur var med bussen så jag kom i tid! Hade inventering från sex till nio sen jobbade jag från nio till halv 1 skön dag! Hem och solade på balkongen och käkade lite. Kom till pappa idag städade hela lägenheten, sen träffade jag malin och linn ute, satt bara och pratade massa skit! :) Kom hem för ett tag sen och nu ska jag snart sova, ska upp tidigt imorgon igen! Lovely, fast slutar klockan ett så när jag kommer hem ska jag ut och P-walka i en timme! :)

Har haft en mycket bra helg också! Eller det blir vad man gör det till! haha :D I helgen blir det lugnt jobbar hela helgen så då blir det väl kanske lite mys med tjejerna :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen!

Kommer lite bilder från valborgs helgen här också! :)

Puss och godnatt!





Lägenhetsdags!

Och så var det dags att flytta hemifrån då! :) Har äntligen fått ett andrahandskontrakt. Så jag flyttar den 1 juli :) Så blir väl till att skaffa mig de sista möblerna och börja planera lite :) ska bli så kul att få något eget :D

Igår hade vi lite grillning hemma hos Carina med tjejerna, mysigt. Förade lite här sen drog vi på rilles! Inte så roligt där igår men det dög! Åkte hem och somnade ganska snabbt :)

Så nu har jag städat allting ska bara damsuga och skura golven sen är lägenheten som ny! :D

Skriver mer sen!

Puss

Glad men ändå inte!

Så var valborg över igen, men kul hade vi kan jag lova! Dagen började med uppsala, världens drag var det där sen träffade vi alla underbara människor från enköping, usch vad jag har saknat dom! Så det var jätte kul att umgås med dom igen, vi åkte samma buss hem men vi skulle hoppa av i skolsta och fortsätta hem till bålsta, men vi missade visst hållplatsen! haha så vi blev kvar i enköping så gick vi till Jocke och fortsatte festandet där, senare kom Malin dit också, riktigt trevlig kväll. Vid halv ett tiden gick vi till joar, sen blev det torggrillen och sen hemgång! Mycket roligt folk finns det i enköping! :D haha

Ikväll blir det lite grillning hemma hos mig och sen blir det utgång igen :) här håller man igång!

Kan också meddela att jag har fått lägenhet, flyttar in den 1 juli :) ska bli såååå skönt! Nu leker livet mina vänner! ;)

Nej nu har jag inte tid med dethär längre!

Hoppas att ni hade en bra valborg och att ni får ha en fortsatt trevlig helg :)

Puss!

RSS 2.0