Sjukling!

Och så var man sjuk, trevligt. Jag har inte varit sjuk på jätte länge men nu självklart ska det väl komma när man har massa saker inbokade. Som t.ex. mitt jobb. Great!

Fick lov att jobba igår också, när man var sjuk. Fast det var bara fyra timmar och på kvällarna så är det inte så mycket kunder, så man går bara och förbreder inför stängingen. Kom hem åt lite mat, kollade tv. Försökte sova men gick inge vidare. Pappa hade en fiskekompis på besök så dom satt och sjöng och hade det trevligt. Haha

Idag ska jag bara ligga i soffan och gotta mig. Dricka massa te :D Vaknade vid ett idag så det kanske blir svårt att sova ikväll, vi får väl se :)

Jag som vill träna! Får vara inne nu tills jag blir helt frisk, sen börjar träningen igen, har blivit värsta tränings narkomanen om man jämför med förrut ;) haha Jag är duktig!

Längtar till lördag! :D

Nej nu får det bara nog på skrivandet. :)

Puss!


Ska jag klippa lugg? :)

Hjälp mig, jag har ett litet problem.. Jag vill ändra mitt utseende lite grann nu, tycker att jag ser likadan ut år efter år!
Jag funderar på om jag ska klippa lugg eller om jag ska ha kvar min vanliga frisyr som består av mittbena och uppklippt!

Sen har jag ett till problem, jag tänker på om jag ska ta ut min piercing också, haha. Jag känner mig inte riktigt bekäm, men dom flesta tycker att jag passar i den. Men jag får se ska ha den ett tag till sen kanske den åker ut :)
Och så mitt i allt så känner jag att jag börjar bli sjuk, det är också riktigt kul känner jag. Speciellt när jag jobbar så mycket nu framöver! Får äta massa vitaminer och dricka te så ska det nog inte vara någon fara :)

Nej nu får det vara slut på allt gnällande tycker jag. Idag blir det jobb stänger själv idag. Så det blir väl till att sova när jag kommer hem för imorgon börjar jag kvart i tio och slutar kvart över tre, då har man iaf lite tid kvar på dagen.

Nej nu ska jag vara duktig och plugga till mitt körkort :D

Får se om jag ska gå ut och gå idag eller om jag bara ska vila så att jag inte blir sämre.

Ha en toppen lördag!

Puss


Något i den stilen :)

Minusgrader? JO TACK!

Idag blev det som sagt ett besök till Enköping, fikade först, med lisa, carro, jennifer och becca på wendys :) Sen gick vi lite i äfferer köpte en jätte söt tröja på JC :) Tänkte köpa mig ett par ljusa jeans också, men orkade inte prova så det får bli en annan gång :)

Gick sedan vidare till wickmans där vi käkade lite grann. Tillslut var det bara jag och Lisa kvar så vi satt och tog oss ännu en kaffe och pratade och planerade lite för nästa helg :) Då blir det party party! Eftersom att fisen fyller 20 år på onsdag , Grattis babe! <3

Efter det gick vi till bussen och gick in i väntsalen, och där satt det några alkisar/uteliggare, usch vad det är hemskt egentligen att se dom men ändå kan man inte låta bli att skratta lite grann när dom säger så knäppa saker! Tur att dom inte åkte med min buss kan jag säga! :P


Nu sitter jag hemma och ska käka middag med pappa och syster, blir oxfilé och potatisgratäng, mumma!

Och så är det let´s dance på tv som jag ska glo på :)

Imorgon blir det träning innan jobbet som börjar klockan 18-22:15 som alla vet så är jag alltid själv då så kom gärna och hälsa på ;) haha

Puss!

KLOCKREN

Ojojoj säger jag bara, avatar var nog en av dem bästa filmerna som jag har sett, den hade allt verkligen!
Var spännande genom hela filmen.

Den får absolut högsta betyg av mig :)

Och ni som inte har sett den, jag säger bara en sak. Denna film måste ses! Ni kommer inte bli besvikna :)

Dagarna bara flyger iväg!

Herredug, det är redan torsdag! vart tar veckorna vägen egentligen? Man hinner knappt göra någonting förutom att jobba längre.. Usch. Gick bra och snabbt på jobbet idag iaf :) Fick yttligare ett nytt schema så nu har jag massa tider igen. Mer tider ger mer pengar, så är det bara, det har blivit mitt motto :P men man får inte glömma bort att leva också :)

Och så var det ju körkortet...sitter fast nu igen, men jag måste komma ur denna lata period och börja plugga nu. Körningen sitter perfekt, så jag behöver bara plugga sen är jag där. Vad är det då som tar emot? Har tyvärr inget svar på det, jag är motiverad och jag vill verkligen ha mitt körkort nu, men jag är väl bara allmänt lat! Ska bli ändring på detta jag LOVAR! :)

Imorgon blir det Enköping som sagt :) Myspys! hoppas inte på någon snöstorm imorgon tack! :)

Får sova ut imorgon iaf, alltid skönt när man inte känner sig helt frisk.

Juste fick mina pengar av mormor idag så imorgon eller på lördag ska jag nog köpa min underbart fina pälsjacka :D den är jag värd!

Nej hörni, nu ska jag se på tv och bara gosa ner mig i soffan med en kopp kaffe :)

Ha en super bra kväll!

Juste en sak till.....GE MIG SOMMAR!

Puss!

Underbara väder!

Vad hände med värmen som började komma fram? det var ju nästan 2 plus grader för någon vecka sen. Nej nu kommer det snöstormar och massa kyla! Usch. Det är inte konstigt att man längtar till värmen!

Idag inne i stan så gick jag och sjöng sommarlåtar och dansade soldansen, men det hjälpte tydligen inte. Folket trodde mest att jag hade problem. Men man ska aldrig ge upp hoppet! Haha

Hittade massa fint idag :D super nöjd med mina köp!

Juste, jag har kommit överfund med att jag vill börja dejta! Såna mysiga saker, som att gå på bio, gå ut och äta och lära känna varandra från början. Får väl börja flirta lite mer med kunderna på ICA ;) HAHA. Det kanske går vägen vem vet?

Imorgon ska jag jobba 07:55-17:00 älsklingspasset! ;)

På fredag blir det ett besök till Sveriges närmaste stad ENKÖPING för att träffa bästisen, ska käka lunch, gå på stan och snacka skit! Längtar :D

Nu har jag käkat lite barnmat, som då är lätt att svälja, så nu ska jag duscha och kolla på tv och sen hoppa i sängen :)

Puss!


Barcelona, Kos, Västindien och Thailand ;)

Ojojoj vad det ska resas här. Ha! Men det är bara två av dessa resor som är bestämda, det är då Barcelona och Kos :)

Thailand blir förmodligen nästa januari med Molle, vi funderar på att åka 4-5 veckor och bara njuta och leva livet :D Komma bort från kylan och det otroligt omtyckta stället BÅLSTA! Usch vad trött jag är på detta ställe alltså, vill bara flytta härifrån. Står i kö och har gjort det i en evighet, men går det bra?...Nej det gör det inte!

Västindien kanske blir till hösten/vintern i tre-6 månader. Den resan kommer att bestå av jobb på en kryssningsbåt, kommer då att jobba som en slags "värdinna" som städar, serverar osv.
Hoppas att jag får det jobbet, har lite förtur eftersom att farbrobarbro har kontakter där nere :) så hoppas att det går vägen, ska sätta mig och skriva ett slags personligtbrev på engelska..får se hur det går, pappa får hjälpa mig :)

Nu ligger jag i soffan och kolla på disasterdate! så kul. Ska väl snart äta min underbara nyponsoppa :P Mumma!

Imorgon är jag ledig, då blir det sthlm med Linda :)

Puss!

Måndag, ny vecka, nya möjligheter!

Ännu än ny vecka att se fram emot. Blir en hel del jobb, träning, lite shopping i sthlm osv. :)

Bokade klart Kos-resan idag, blev lite krångel som vi måste lösa! Men denna gång åker vi två veckor helt underbart! Men det är ju iförsig ett tag kvar, men innan det så blir det Barcelona :) Åker dit den 17 mars, med pappa och syster, för lite shopping och så :)

Idag skulle jag egentligen till polisen för att fixa mitt nya pass, men det sket sig, eftersom att min syster också ska fixa men hon är under 18 så hon måste ha med mamma och pappa eller deras godkännande. Men jag ska fixa det imorgon samtidigt som jag ska till banken, mycket som ska fixas!

Idag kom lönen, känns fin fint! Blir som sagt sthlm på onsdag med linda, ska investera lite vår och sommar kläder som jag har kikat på i HM-katalogen :D Fanns så mycket fint denna gång.

Ikväll blir det träning klockan 7!

Nej nu ska jag kolla på En sommar med göran och käka mat med min uppsvullna tunga ;) Lovely!

Puss sålänge! <3


Fredag!

Har varit ledig idag, åkte in till sthlm med Molle och syster, piercade tungan och gick lite i affärer :D Tungan är lite svullen nu så jag får käka isglass, men det gör inte mig något ;)

Blir nog en lugn helg faktiskt, förmodligen blir det bio imorgon med linda och molle! Ska se Avatar i 3d :D Har hört så bra kommentarer om den så jag har ganska höga förväntingar på den! :)

Nej nu ska jag se på let´s dance med mamma :)

Ha en trevlig fredag alla glada!

PUSS! <3

Födelsedagsmiddag+utgång imorgon :D

Imorgon blir det jobb mellan 07:45-15:00, efter jobbet blir det snabbträning (promenad) sen gäller det att fixa sig, födelsedagsmiddagen hemma hos linn börjar vid sju ca, massa god mat och massa trevligt, nytt folk. Efter det dara vi ut på Rilles och gör Bålsta osäkert ;)

Hoppas på en riktigt bra kväll!

Just nu färgar jag mitt hår, så jag hoppas att det blir ett bra resultat :) så att jag kan gå ut imorgon utan att skämmas!

Nej nu ska jag tvätta ur färgen sen sova. Natti natti!

PUSS!

Let me sign!

 She was standing there by the broken tree
Her hands were all twisted she was pointing at me
I was damned by the light coming out of her eyes
She spoke with a voice that disrupted the sky
She said ' Come on over to the bitter shade,
I will wrap you in my arms and you'll know you've been saved'
Let me sign, let me sign, can't fight the devil so just let me sign.

I was out for a drink in a soho bar
The air was smoked out liked a cheap cigar
She rose out of her seat like a painted ghost
She was the woman that I wanted the most
As she reached for my arm I gave her my hand
I said 'Lay me down easy let me understand'
Let me sign, let sign, can't fight the devil so just let me sign.

As I walked through the door she was still in my head
As I entered the room she was laid there in bed
She reached out for me all twisted in black
I was on my way down, never coming back
let me sign, let me sign, can't fight the devil so just let me sign.
let me sign, let me sign, can't fight the devil so just let me sign.


  <3

Torsdag och helt slut!

Det är redan torsdag, veckorna går så himla snabbt! Både bra och dåligt faktiskt, det känns som att man inte gör något annat än att jobba, men men. Just nu sitter jag på jobbet och äter ett päron och en banan, som sagt så har mitt nya liv börjat :)

Igår tränade jag och linda Boxning, skit kul, men jag lovar er, SÅ jobbigt! Men vi klarade det galant! :)

Nu har jag bara en och en halv timme kvar sen ska jag hem och göra klart lindas present :) Den kommer att bli så fin! :D haha

Nej nu måste jag springa in och göra mitt jobb ;) Hoppas att tiden bara flyger iväg.

Juste idag ska jag klippa mig och färga håret :D

Puss på er alla glada vintermänniskor!


Onsdag!

Äntligen en ledig dag, och den spenderas hos seppi :) Kom hit igår, vi hyrde film, lagade tacos och mös! Om ett tag ska jag åka hem och möta upp linda, vi ska köpa träningsskor ;) Ska träna idag klockan 20:00 aerobics Äntligen har man kommit igång, går till och från jobbet, det ser jag som gratis motion, varför ska man egentligen ta bussen när man kan gå? egentligen?

När det blir vår ska jag köpa mig en tant cykel och börja cykla, hur skönt är inte det, det går både snabbt och smidigt :)

Har kollat runt lite angående väst Indien resan, man kan jobba på kryssningsbåt, som jag förmodligen helst vill göra, man bäddar sängar, städar, serverar osv :) Jag vill verkligen komma bort från kylan och definitivt från Bålsta!

Har också kollat Kos resor, som snart ska bokas, i år blir det två veckor :) Yes!

Imorgon börjar allvaret igen, jobba jobba jobba. 07:55-17:00

Min söta vän Linn fyllde 20 år igår :D Grattis pullan! Det firas hemma hos henne på lördag med mat och trevligt sällskap, efter det blir det utgång :) Jag jobbar lördag söndag men det får man stå ut med om man ska ha roligt! Hoppas på en trevlig helg med massa nya upplevelser på Rilles ;)

Sådärja, nu vet ni lite mer om mig och mitt otroligt spännande liv :) Om det visar sig att efter detta inlägg att jag bara har 3 BESÖKARE! Så lägger jag ner bloggen!

Haha

See you latro!




Söndag!

Idag var jag och mamma först på bio, vi såg luftslottet som sprängdes, den var jätte bra :) Efter det åkte vi hem och käkade middag och sen gick vi ut och gick en lång promenad.  Skönt med träning!

Jag var ju som sagt ledig i helgen, så i fredags blev det utgång i Sthlm, vi var på ett ställe som hette grodan! Det var super kul :D Vi blev bjudna på efterfest på fridhemsplan hos två killar, men vi ville sova hemma kände vi eftersom att klockan var halv fem ca. Men dem följde med till donken där vi satt och vrämde oss. Vi råkade missa första tåget hem så vi tog kvart i sex tåget på morgonen! Lyckat, och självklart på tåget så möter jag två av mina jobbarkompisar, som är lite äldre :P och dom skulle jobba! Usch och fy, och så hade dom skvallrat för några andra på jobbet om min lilla vistelse på pendeln halv sju ;) Men kvällen var jätte rolig, så vi ska definitivt gå till gordan flera gånger :)

Igår tog jag det bara lugnt, kollade på film och sov en del :P Måste ta igen sig lite grann kan man ju tyckqa ;)

Nu sitter jag och mamma och kollar på Johan Falk sen blir det sängen. Börjar jobba imorgon igen! Hoppas på en bra arbetsvecka :D

Ha det så bra allihopa!


Puss


 

RSS 2.0