Ge mig fredag!

Jag vill ha fredag mina kära vänner, för på fredag är det nämligen valborg och då är det uppsala som gäller! Ska vara där på dagen sen får vi se vad som händer på kvällen, hoppas att det blir något roligt bara! :)

Jobbade igår, slutade vid fem och vid halv fyra så fick jag världens huvudvärk som sedan utvecklades till migrän, jippie! så det var bara att åka hem när jag slutat och lägga sig och vila. Kändes lite bättre imorse när jag vaknade men nu känns det som att det är påväg tillbaka hoppas inte för jag jobbar 10-19:00 imorgon.

Efter det ska jag hem till Carina och ha hennes lägenhet hela helgen eftersom att hon åker till Paris, så det ska bli skönt att få vara lite själv igen :)

Juste jag satt nyss och kollade på tv och så kände jag hur det kliade på armen och så kollar jag och det är världens äckligaste spindel med helt vit rumpa som kröp på mig, fick rent ut sagt panik och srpang runt i hela lägenheten och slängde av mig alla kläder! haha hade velat sett hur det såg ut, säkert inte så vackert. men men så nu kliar det på hela kroppen konstant och det jobbigaste av allt är att spindelfan INTE ÄR DÖD! den kröp iväg så fort att jag inte hann döda den, men jag ska leta upp den nu och döda den, så om det blir regn så skyll på mig ;)

Nej nu orkar jag inte skriva mer ska slänga mig framför tv:n och glo!

Puss och kram


Grym på att uppdatera?

Nämen hej alla glada, nu var det ju några dagar sen jag var här inne och skrev några rader, men jag har haft fullt upp. Har jobbat massor och gjort annat helt enkelt så det har inte blivit av att jag uppdaterat bloggen. :) Men nu är jag på gång igen!

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli fem i åtta så att jag kan gå in och öppna på jobbet:) Har sovit så dåligt inatt, somnade vid halv tolv kanske och vaknade tjugo i ett sen har jag legat och vänt på mig hela natten, jippie säger jag bara när klockan ringer halv sju! Men det var bara till att gå upp det!
Slutar vid fem idag, funderar på att gå och sola efter jobbet och så ska jag köpa nya gladiator skor också eftersom att mina är helt borta efter att vi flyttat!

Imorgon efter jobbet så ska jag och mamma åka och köpa en laptop till mig förmodligen om vi hinner och om jag orkar! haha

Jobbar nu fram tills torsdag sen på fredag smäller det :D Då blir det uppsala! Hoppas bara att det är fint väder så att man kan sitta i parken och bara njuta :D håller tummar och tår!

Nej nu ska jag snart gå in och arbeta ihjäl mig...nästan! :)

Puss och kram på er!

Ett stort minus för vädret men ett mycket stort plus för låten! :D

Sthlm, underbara vänner och plugg!

Blev ju som sagt Sthlm idag med Molle och Johanna! :) Åkte in med tjugo i tolv tåget, pallrade oss ner till affärerna och började vår shoppingrunda! Hittade så mycket fint ska ni veta, klänningar, linnen, och min favorit skinnjacka från HM, den korta modellen som jag alltid velat köpa men det har aldrig blivit av och nu äntligen köpte jag den! :) Nya brillor blev det också och lite smått och gott :) Tog oss sen en fika upp på Åhlen´s fiket satt och pratade en massa skit och bara mös! :) Tåg tåget hem och nu sitter jag här och ska plugga körkort! Molle och Johanna peppade mig som fan så nu kör jag! :D
Så tack så mycket tjejer för idag! :)

Imorgon blir det jobb för fulla muggar :) Börjar 07:55 och slutar 17:00 efter det blir det träning, har ju köpt en tidning där det är en 6 veckorsperiod som bara består utav olika slags gångstilar, från p-walk till intervallövningar, så det sägs att man ska tappa 6 kilo på 6 veckor, så nu jävlar ska jag komma igång på riktigt! :)

Nej nu får det vara nog på skrivandet, för nu ska jag plugga! :)

Puss och kram!

Tröttare kan ingen vara!

Usch vad trött jag är just nu, eller jag har iförsig varit det ända sen jag slog upp ögonen imorse...Upp tidigt för att jobba, var en bra dag på jobbet ganska lite folk bara. Slutade vid ett sen åkte jag hem till mamma och satte på en film och somnade på en hundradels sekund! :)
Vaknade som vanligt utav att mobilen ringde, svarade och la på snabbt och somnade om! Gick över till Johanna en snabbis och kollade på tv och pratade lite :)

Pappa kom och hämtade mig vid tio så jag körde hem och nu hamnade jag här som vanligt :)

Har funderat lite på ganska mycket saker som händer runt omkring mig, mest på folket runt omkring mig, eller snarare dom som jag HADE runt omkring mig under en väldigt lång tid...Bara för att någonting uppstår i vardagen och saker inte är som dom har varit så glömmer man tydligen bort sina vänner, vet att det har gått en lång tid nu, men man börjar ju undra lite över hur folk tänker.. Vad ska man säga, är inte arg eller så men ganska besviken. Saker och ting förändras men det ska inte betyda att man ska sluta höra av sig eller sluta vara vänner..Men men då vet man iaf vart man står.

Nej nu ska jag inte gräva ner mig i detta, nu pratar vi om något annat, som t.ex. att jag och Molle ska in till stan imorgon och shoppa massa kläder inför sommaren och inför Kos! :D Hoppas att det inte ska regna, så att man inte kan sitta ute och ta en fika! Håller tummarna för bra väder :D

Nej nu ska jag hoppa i säng!

Puss på er!

Mycket bra helg!

Denna helgen har bestått utav massa roliga saker! I fredags var jag i enköping med molle och drack vin och kollade på bert! :) I lördags så åkte jag till frisören och klippte mig och färgade håret, blev snäppet ljusare! :) Var klar runt 2 åkte hem till mamma och umgicks lite med henne! Sen blev klockan så mycket att det blev till att fixa sig inför utgång i Uppsala! Tog bussen till pappa vid 7 och sen hoppade vi på bussen till uppsala vid 22:00 :) Mycket trevlig bussresa! haha
Väl framme i Uppsala så gick vi till favorit stället BJ! så sjukt bra ställe, ni som inte har varit där ni måste bara åka dit! Mycket fina killar och sociala människor! :D haha
BJ stängde vid 3 så då fick vi för oss att åka på efterfest, vi åkte den såkallade partytaxin, en stor taxi och chauffören var helt galen! haha så rolig, han släckte ner taxin och satte på discolampor och super hög musik. Så man kan säga att efterfesten började där! :) Men han som vi skulle till var inte vaken så det var bara att bege sig till vårt sovställe, det tog sin lilla tid och mina fötter domnade bort efter halva vägen sen kändes dom inte, vet inte om det är positivt eller negativt? haha

Vaknade, gick till stationen, käkade lite och hoppade sedan på bussen, yttligare en rolig bussresa, lite segare än innan, men men! :)

Sen igår så blev det bio, Shutter Island och den var så bra! Värd att se kan jag bara säga! Var hemma vid halv ett då hoppade jag i sängen och somnade så fort jag blunade tror jag!
Vaknade av att ena katten är dödskåt så hon springer runt och skriker och jamar konstant! hon ger sig inte och det är väldigt frustrerande när man försöker sova! Väl uppe satte jag mig vid tv:n och bara dega :)

Pappa kom och hämtade oss vid 5 då körde jag till enköping så körde vi en massa bil, och nu sitter jag hemma och ska snart duscha sen sova! Ska jobba imorgon 07:45-13:00 Jippie!

Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har! :)

Här kommer lite bilder från i lördags! :)

Puss och kram!





Färga och klippa håret idag!

Idag var det lördag och vid halv tolv så ska jag till frisören Jimmy och färga håret och klippa mig :) Bir till att fixa utväxten och göra det lite ljusare sen bara klippa topparna :) Ikväll blir det förmodligen utgång i Uppsala men vi har ingen sovplats så vi fårse om vi bara ska vara hemma och dricka lite vin och sen kanske träffa några :)

Nu sitter jag i enköping med molle och kollar på bert :) Kom hit igår efter jobbet, kollade talang, drack lite vin och sen blev det Bert maraton! :D Ska snart börja bege oss hemåt.

Nej nu ska jag fortsätta att titta på bert! ;)

Ha en toppen bra lördag!

Puss

En dag kvar!

Sitter på jobbet som vanligt och tänkte skriva några rader :) Nu har jag jobbat åtta dagar i rad så nu är jag lite trött, men imorgon är jag ledig :D Då bär det in till stan och ska träffa en gammal bekant! :) haha ska bli trevligt.
Stänger idag så är väl inte hemma förns 22:40 då är det bara hoppa i sängen. Imorgon innan sthlm så blir det lite p-walk och solande :)

Lunchade idag med jimmt, tessan och martina på Åbergs, mycket trevligt när det är så underbart väder att man kan sitta ute :) Kom hem vid 1 då satte jag mig ute på balkongen och solade :)

Nej nu måste jag springa in igen och arbeta :)

Puss på er alla glada vårmänniskor :D

Upp och hoppa!

Så sitter man på jobbet igen då, redo på öppning! Stängde igår så jag trodde att jag skulle vara dödstrött nu imorse men jag ärn faktiskt rätt pigg, så det känns skönt! Jobbar bara till ett idag sen blir det promenad hem och så ska jag plugga till körkortet och boka uppkörningen och det idag :)

Har köpt en tidning som heter Hälsa, och där i finns det ett träningsprogram med han boxaren som jag ska börja följa idag, tappar 6 kilo på 6 veckor, genom att gå och göra massa intervall övningar under p-walken! Riktigt nice :)

Nej nu måste jag springa in och öppna :D Ha en super bra dag!

Puss

Vin och utgång! :)

Det är ingen frågan om att jag är trött idag, jag är helt slut, men inget stoppar mig från att ha kul med min tjejer :) Så snart ska jag gå till elin och dör blir det vindrickande och sen blir det utgång, hoppas på en riktigt lyckad kväll! :D
Nu står syster här och fixar mitt hår, blir såå bra som alltid när hon gör någonting :D Love you!

Nej nu ska jag fixa det sista och sen börja bege mig! :)

Puss!

Fredag!

Idag blev det jobb vid halv fyra till halv åtta, var ganska lugnt idag faktiskt mycket trevliga kunder var det iaf :D Sånt gillas starkt! :) Somnade bredvid pappa i soffan igår vid kvar i nio, haha så jag gick och la mig i sängen och somnade på en gång, sov till halv elva idag så jag var nog rätt trött efter 1 dags arbetande! :P haha Jag gick till jobbet och träffade syster lite innan och pratade lite, sen var det bara att börja jobba! :)

Pappa kom och hämtade mig så vi övningskörde i 40 minuter, körde runt runt runt och fram och tillbaka, backade och lite sånt, jag är så grym på att köra bil men mindre grym på att plugga :P haha När jag kom hem käkade jag lite och sen kollade jag på Talang, det är hur många bra som helst med i år! :)

Imorgon blir det jobb igen 07:45-15:00 sen ska jag köra bil med pappa, sen på kvällen blir det nog så att jag går till elin med några tjejer. Dom ska ut men jag jobbar så jag ska bara vara med och liva upp stämningen på förfesten ;) haha

Nej nu måste jag hoppa i sängen, ska upp jätte tidigt imorgon! :(

Sovgott!

Puss

Hårt arbete ger pengar!

Sådärja nu var min ledighet slut och nu börjar allvaret igen! Jobba jobba. Har varit super skönt att vara ledig faktiskt har inte gjort så speciellt mycket iförsig, bara tagit det lugnt med tjejerna, festat osv! Så jag har verkligen njutit av varje dag och vilket väder det har varit, helt underbart! :) Jobbar som sagt imorgon fram till söndag, sen måste jag få in lite mer tider på schemat, ser lite glest ut nästa vecka, jobbar bara tre dagar då, så jag ska prata med chefen och försöka få massa fler tider! :)

Idag kom skatteåterbäringen och det var mycket positivt, fick pengar tillbaka :) så jag ska ringa dom så att jag fåt pengarna innan midsommar! :)

Ska promenera till jobbet imorgon och sen hem och sen ska jag träna på kvällen, jag har blivit en sån hurtbulle! haha Men vill man vara fin får man lida pin ;)

Nej nu måste jag sova så att jag orkar upp imorgon!

Natti natti!

Puss och kram :)



Trött som satan!

Usch jag är helt slut! Imorse gick jag upp vid halv sju eftersom att jag skulle till körskolan vid halv nio och göra min sista kurs. Mamma kom och hämtade mig vid halv åtta så följde jag med henne till jobbet så gick jag därifrån sen! Det var en väldigt intressant kurs men så otroligt hemska filmer vi fick se. Satt och rös hela tiden! Fick se filmer med massa rattfyllerister som körde över folk och krockade osv! Ska lägga upp en video på den hemskaste videon jag sett! Usch!

Kursen slutade vid halv ett då gick jag till affären och köpte mig lite GI mat och gick till mamma igen, sen gick jag heeela vägen hem och det är en bit vill jag lova! :) Har varit super duktig nu och ätit nyttigt och varit ute och powerwalkat nu fyra dagar i rad och imorgon blir det den femte dagen, beach 2010 here I come! ;)

Imorgon är det min sista lediga dag och jag ska sova så länge, ska inte ställa en ända klocka! Funderar på att åka in till stan och köpa massa nya kläder igen...Men känner att jag ska spara mina pengar! Haha Så det blir nog inte att jag åker in, ska bara träna och städa hela dagen! Sista dagen imorgon som jag har lägenheten också, sen blir det till att flytta hem igen, känns ju sådär, men men.

Fick reda på av mamma att när hennes fästman flyttar hit så ska jag få ta över våran lägenhet! :D Då får man äntligen bo själv och klara sig på egen hand och det tycker jag att jag fixar alldeles utmärkt! :D haha

Nej nu ska jag kolla på 2012 som jag hyrde. Alla säger att den är dålig men vi får väl se :) Sen ska jag soooova och ringa max! :D

Natti!

Puss

Rilles/Bingolotto!

Igår var man hyffsat sliten efter fredagen. Var hemma under dagen sen blev det påskmiddag hos Moster med släkten. Efter det bestämmde vi oss för att gå ut igen. Så det var bara till att fixa sig för att sen bege oss till johan där förfesten var. Johan var super trevlig, Not! Låg deckad när vi kom, men annars var det mycket trevligt. Vid halv tolv drog vi till Rilles och fortsatte festandet där :) Var så kul och jag hade den perfekta fyllan igår! Tror att hela mitt jobb var ute igår, var jag en kollade så var det alltid någon från ica som stod där! haha Kändes nästan som vara måndagsmöten! ;)

Men kvällen tog inte slut bara för att rilles stängde utan vi gick hem käkade lite sen så blev det bråk utanför mig, och vi gick ut och skulle lösa problemet, men det gick inte så bra så jag gick in igen och somnade framför datorn! haha

Vaknade av att telefonen ringde vid halv tolv. Sov ett tag till sen kom Malin och hämtade mig och linda så åkte vi till centrum och köpte Bingolotter och ingredienserna till våran kyckling gryta. Blev så gott! ;)

Och nu sitter vi här och spelar Bingo och jag vann en ny bingolott! :D Jippie! Hoppas att det inte är nästa söndag för då jobbar jag! :P haha

Nej nu ska jag fortsätta kolla lite och förhoppningsvis vinna en bil! ;)

Puss!

Toppen kväll!

Mycket trevlig kväll igår med mina tjejer! Tillsammans klarar vi allt! haha Kvällen började hemma hos mig blev en massa drickande och fottande. Efter det tog vi en taxi till stationen och hoppade på pendeln, var nog den roligaste tågresan som jag någonsin varit med om! haha När vi väl kom till sthlm så började vi gå mot 54:an. Rätt bra ställe faktiskt! :) Blev lite drinkar där inne och dans. Sen kom Linkan och hämtade oss så vi slapp åka pendel, riktigt skönt, var hemma vid tre kanske men gick inte och la mig förns halv fem. Blev väckt av katten vid halv sju för han ville gå ut, så det var bara att kliva upp och släppa ut honom och sen somna om :) Men kvällen var som sagt mycket lyckad! Tack tjejer! <3

Idag blir det påskmiddag och moster och sen ikväll blir det utgång igen! :D får se om vi stannar i bålsta eller så kanske vi åker till enköping :)

Nej nu ska jag duscha och sen bege mig ner till centrum en snabbis!

Här kommer lite bilder från igår! :)

Puss











Långfredag..Yes!

Så var man ledig idag då, underbart! Igår hade jag lite besök här hos carina, trevligt trevligt. :) Idag blir det utgång i sthlm med Molle, linda och linn! :D Så ska börja laga lite middag här till mig själv och börja fixa inför kvällen eftersom att vi ska vara här och föra! :) Bor ju som sagt själv nu hos Carina och det är så skönt! :)


Imorgon blir det påskmiddag hemma hos moster och Macke med hela familjen! Mys! :)

Nej nu ska jag slänga mig i soffan innan middagen :)

Ha en trevlig kväll och påsk! :)

Puss!



Jag älskar dig! <3
RSS 2.0