Midsommarhelgen!

Herregud vad fort tiden går, det är helt sjukt! Nu har det varit midsommar i år igen redan! Kommer ihåg när vi bokade stugorna eller när vi började prata om vad vi skulle göra, och det känns som en evighet sen och nu är midsommar över! Känns ganska tråkigt, men jag har iaf mycket att se fram emot i sommar :D Speciellt kos med tjejerna och sen min efterlängtade semester :) Sen får man se vad man hittar på, blir nog en liten trip till gbg också!

Men tillbaka till midsommar, vi firade midsommar på Härjarö jag och kanske ett tjugotal människor, vi grillade, spelade kubb, brännboll, vi drack och dansade och hade det mycket trevligt :) På kvällen gick vi vidare till ett ställe där alla var och fortsatte festandet där! :) Så det var mycket lyckat alltihopa! Dagen efter stannde vi ett tag och satt i solen och gottade oss sen begav vi oss hemåt, besökte även max och käkade lite mat, det behövdes kan jag säga! ;)

När vi kom hem somnade jag i min underbara lägenhet ett tag, sen ville jag , malin och linda göra något så vi bestämde oss för att åka till vällingby och trägga några pojkar som linda kände, blev lite drickande där med sen åkte vi hem på natten någon gång. På söndagen så solade jag hela dagen och bara njöt! :)

Sen började jag jobba igen i måndags så nu är jag ledig torsdag och fredag sen jobbar jag hela helgen!

Imorgon och på fredag ska vi till enköping på gatufesten och röja! Ska bli trevligt, hoppas på två lyckade kvällar :)

Nu sitter jag hemma hos mamma i hennes nya hus i örsundsbro och myser framför den öppnaspisen!  :) Åker hem imorgon och då blir det till att sola hela dagen :)

Nej nu ska jag kolla på tv sen sova!

Natti natti :)

Puss

20 års fest och flyttdags! :)

Nämen hejsan alla glada människor:) Lite uppdatering av vad som har hänt dom senaste veckorna, jo jag har legat i halsfluss och äntligen så fick jag antibiotika, men det krävdes att vårdcentralen fick sig en liten utskällning, halsprovet visade positivt, så det var bara att ge med medicin :) Har nu äntligen blivit frisk efter att ha käkat medicin i tio dagar och bara legat hemma och jobbat typ, så nu känns allt suveränt! :) haha

Igår var det 20 årsfest för mina fina tjejer Tessan och Elenor! Slutade jobba vid halv åtta sen var det bara att åka hem och börja fixa mig, hade planerat att vara nykter eftersom att jag skulle upp halv 8 idag, men jag svek det löftet. Haha så jag drack nog liite för mycket, så nu mår jag som jag förtjänar. Men det var sjukt roligt igår, mycket roligare än att gå på rilles! ;) tror nog att många håller med mig i den frågan!

Som sagt idag flyttar jag och det ska bli så jävla underbart, och jag har en underbar lägenhet med för den delen :D Mycket fin och mysig! Så idag flyttar jag in, bara alla möbler som saknas nu och det ska jag och alla mina snälla flytthjälpare göra idag :D Så nu måste jag packa in det sista innan pappa kommer hem med släpvagnen :)

Senare idag klockan 17:00 blir det jobb, hoppas att jag mår bättre tills dess, ska hem och sova vid typ 1 :) haha

Nej nu måste jag kila! Ha en bra lördag :)

Puss

Arbetsnarkoman? nähe!

Oj vad grym jag är på att uppdatera min blogg känner jag, men blir som sagt lite svårt utan dator ;)

Egentligen skulle jag bara ha jobbat 1 dag denna vecka, men sen ringde jag och tiggde mer tider, så nu jobbar jag alla dagar förutom fredag, då min halvsyster tar studenten, så då kör jag till örebro tidigt på fredag :)

Får lite ångest när man ser alla studenter nu med sina mössor! Vill också ta studenten igen, skulle fan kunna gå om alla tre år bara för att göra om det igen!

Nej nu ska jag sova är sjukt trött jobb imorgon igen vettni! :D

Men skriver mer imorgon om vad som har hänt mig under veckan! :)

Puss
RSS 2.0